Заинтересовани сте за групно фотографисање? Фото-тура је најбољи начин да побољшате своје фотографске вјештине, истовремено посјећујући најљепша мјеста у свом окружењу!

Фото-туре окупљају мали број страствених и знатижељних фотографа који заједно посјећују локалитете широм Републике Српске. Ово омогућава довољно личне пажње и олакшава нам да идемо гдје год желимо

Одвајамо онолико времена колико је потребно како бисмо вам омогућили да снимите најбоље могуће фотографије. Водичи из групе су ту да вам помогну и дају савјете како да направите најбољу фотографију.

ЗА КОГА СУ ПРЕДВИЂЕНЕ ФОТО-ТУРЕ?

Фото-туре су намијењене свакоме ко има апарат и жели да учествује! Не морате бити професионални фотограф како бисте учествовали у фото-турама. Уз практичне савјете ваше фотографије ће бити подједнако корисне.

ШТА МОЖЕТЕ ДА ОЧЕКУЈЕТЕ НА ФОТО-ТУРАМА?

Фото-тура подразумијева путовање изван утабаних стаза до најзначајнијих споменика културе. Једноставно речено, ми посјећујемо најзанимљивије фотографске локације уз пратњу и координацију професионалног тима. Ниједно одредиште за фото-обиласке није потпуно без забавног заокрета. Циљ нам је да прикупимо што више фотографија али и да се добро забавимо. Непозната лица с почетка обиласка постаће вам добри другари до краја дана.

КОЛИКО КОШТА УЧЕШЋЕ?

За вас ништа! Организатори су се потрудили да обезбиједе буџете како би покрили трошкове учествовања на фото-турама. То подразумијева и храну и освјежење током цијелог трајања програма. Ваше је само да понесете фото-апарат и добро расположење.

КО СУ ОРГАНИЗАТОРИ?

Фото-туру организује пројектни тим Викимедијанаца из Републике Спрске у сарадњи са својим партнерима. Међутим, уколико желите сами да организујете фото-туру у вашем мјесту, пројектни тим ће вам пружити сву неопходну логистичку подршку.

КАЛЕНДАР ФОТО-ТУРА

Ускоро!